Hypnose med børn

 

Ligesom hypnose er et effektivt værktøj til at skabe forandringer hos voksne mennesker, er det også en virkelig god måde at hjælpe børn med at skabe forandringer og dermed få et bedre og mere problemfrit liv.

 

Børn oplever ofte i hverdagen de samme problemer som voksne; indlæringsvanskeligheder, manglende selvtillid, angst, søvnbesvær, fobi'er og anden begrænsende adfærd. Børnenes problemer kan komme til udtryk på andre måder end hos os voksne, men dermed ikke sagt at de betyder mindre i børnenes hverdag - tværtimod! Børnenes problemer kan, hvis der ikke tages hånd om dem, udvikle sig til større og mere alvorlige problemer der vil følge børnene frem i tiden.

 

Hypnose med børn er en tryg og behagelig måde at hjælpe børn med skabe forandringer. Børn har som oftest rigtig gode forudsætninger for at kunne blive behandlet med hypnose, 

og børns fantasi og evner til at kunne skabe billeder er et stort plus i den forbindelse. Det er naturligvis vigtigt, at det enkelte barn er indforstået med at skulle i hypnosebehandling.

 

Hvis du vil vide mere om rammerne og fremgangsmåden ved hypnose med børn er du meget velkommen til at kontakte mig.

 

 

  www.version-2.dk

... dig selv i en bedre udgave...

 

   Version-2  Hypnose & terapi  - Klinik: Roskildevej 46, Frederiksberg -  Telefon  61 26 33 11 - e-mail: version-2@version-2.dk

Vælg nedenfor:

 

Gå til forsiden

 

Hvad er hypnose?

 

Hvad er NLP?